Royal Horse Club

Royal Horse Club е разположен на 10 км, южно от град Бургас, в полите на  Странджа планина, непосредствено до село Маринка. Местността е известна и с названието Ченгене юрт.

Мястото е уникално, защото съчетава в едно прекрасна гледка, чист планински въздух, тишина и спокойствие, много е близо до морския бряг, но същевременно с това е в планината и посетителите му могат да се разходят както по обширните пасища, така и в горските усои на Странджа. Всички тези характеристики на региона превръщат мястото в перфектната локация за изграждането на подобна ферма за коне, която да предоставя всички необходими условия за отглeждането на животните в най-добра среда. Съоръжението е разгърнато върху площ от 25 декара и разполага с няколко плаца и Еко ферма, която е в непосредствена близост и в която отглеждаме пъдпъдъци, токачки, специална порода петли, Френски гълъби, както и много билки и зеленчуци.

Амбицията ни е да наложим и развием конния спорт в региона, създавайки комфортни и достъпни условия за всички любители на ездата!

Вълшебно място, приказна природа, дружелюбни животни, зареждаща атмосфера, любезни домакини!

Muki Yunalova

Много хубаво място с много мили и любезни хора !!! Случайно отидохме а изкарахме прекрасен ден! Там времето спира, децата играят на чист въздух и ако си носете нещо за барбекю спокойно може да изкарате цял ден ! Определено скоро пак ще го посетим !!!

Станимира Костова

Много приятно местенце и за децата е точното място-природа,животни и забавления.За родителите спокойствие.

Denica Maneva

Невероятна обстановка, много мил персонал и прекрасно изживяване 🙂

СиМоника Борисова

Чудесно и прекрасно!

Lili Kaminska-Steigner

КОННА ЕЗДА

  • разходка в гората с кон

РАЗХОДКА С КОН

  • езда на кон в манеж

ЕЗДА В МАНЕЖ

ГАЛЕРИЯ – СНИМКИ ОТ СЪБИТИЯ

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ROYAL HORSE CLUB

НАШИ ПРИЯТЕЛИ