На барбекю в Royal Horse Club!

Времето се стопли и приканва за забава сред природата. Ако се чудите къде да направите излет през уикенда, ето идея:

Заповядайте в Роял Хорс Клуб. Красива местност, простор и великолепни коне – чудна, пасторална идилия. Каквато и компания да сте се събрали, тук ще намерите идеални условия за почивка и приятни емоции.

Романтична двойка, семейно с децата, цялата фамилия, приятели и колеги, на всички ще хареса. Далеч от града, шума и напрежението, тук ще намерите романтика, отмора, релакс, вдъхновения. Изключете за малко телефоните и вдишайте дълбоко въздух, усетете тишината и спокойствието, насладете се на простора!

Тук можете да организирате и лични и семейни празници, да се повеселите на Великден, Тодоров ден, Гергьовден и други празници. Природната хармония е подходяща сцена за чудни празници, традиции и ритуали.

Измислете си игри, забавни истории, песни, танци и изненади…

Децата ще играят на воля, ще тичат до насита, ще се радват на понита и коне. Може да им организирате малко приключение – разходка в каручка, теглена от пони или магаренце. Предлагаме и разнообразни други атракции – разходка във фермата, уроци по езда, фотосесия с коне.

Група Моряче от ДГ Славейче Меден Рудник на гости на Royal Horse Club

Тези невероятни емоции ще се превърнат в незабравими, детски спомени, а впечатляващите снимки гордо ще красят семейния албум.

Физическите занимания и чистият въздух изострят апетита. За хапване може да приготвите храна печена на барбекю. Дървените въглища придават на храната страхотен вкус. Вземете достатъчно и разнообразни продукти, които да изпечете – разнообразни меса и зеленчуци.

За още повече удоволствие и наслада ви предлагаме дегустация на вина от лимитирани серии. Виното е произведено от опитните майстори на изба Марвин.

За да си гарантирате празник в Роял Хорс Клуб е добре предварително да резервирате.

Разгледайте услугите и изберете подходящи за вас. Уведомете всички поканени за датата на събитието, за да си освободят времето. Подгответе всичко необходимо, облечете се и се обуйте удобно….

И хайде, на забава, хапване, пийване и веселие в Royal Horse Club! Очакваме Ви.

ВЕЛИКДЕН В ROYAL HORSE CLUB