Организиране на Тийм билдинг в Роял Хорс Клуб

Роял Хорс Клуб е идеално място за организиране на Тийм билдинг. Клубът е на няколко километра от Бургас – прекрасна, планинска природа, спокойствие и тишина, същевременно и удобства за занимания на открито.

Напоследък е модерно да се говори за Тийм билдинг. За тези, които не знаят, това буквално означава изграждане на екип. Не защото е модерно, а защото практическите ползи са наистина реални, повечето фирми търсят подходящи места за занимания на колектива извън обичайната среда.

Всяка компания е различна по обем, дейност и цели, които си поставя, затова едни и същи тийм билдинг програми може да се окажат неподходящи.

Първото важно нещо в Тийм билдинга е решението да се направи нещо съвместно и да се излезе от средата. Това вече означава, че екип съществува. След това едно отпускане на красиво място ще освежи и сближи. Едва тогава може да се поговори върху какво е необходимо да се поработи и съобразно с това да се измислят игри и занимания, които да доведат до набелязаните цели. Не може да се очаква с едно мероприятие целта да е постигната. Първият път е само началото на процеса Тийм билдинг, важни са първите стъпки, приятното прекарване, новите идеи, плановете и целите, които ще се избистрят извън работната среда.

Днес много хора твърдят, че разбират от Тийм билдинг, но истината е че само конкретния екип, може да изгради сам себе си, ако е достигнал до идеята за това и има мотивацията да го направи. Това само по себе си показва екипна работа.

Затова на нас можете да разчитате на перфектните условия за разгръщане на съвместни корпоративни мероприятия – било то уоркшоп, игри, състезания, парти или забава. Всеки вид занимание носи своите ползи за сработване на екипа и разкрива различни качества на всеки един негов член. Това води до опознаване и разбиране, намиране на начини за пълноценно общуване и съвместна работа.

Далеч от стреса на града и офиса тук погледа върху проблемите се освежава и се намират решения за преодоляването им. Предизвикателствата извън фирмата са различни от работните, но помагат да се преодоляват впоследствие трудностите в работата.

Заниманията с коне са предизвикателство за съвременния човек. На ваше разположение са инструктори, които да помогнат на начинаещите в ездата.

Язденето е несравнимо изживяване и една разходка на коне ще остане незабравим спомен. За да ви е комфортно, не забравяйте да се облечете и обуете удобно.

Накрая, след съвместните заниманията е добре човек да похапне и пийне. Направете си барбекю и опитайте от подбрани вина Марвин.

За повече информация, въпроси по организацията на вашето корпоративно събитие, свържете се с нас!